Löpanalys

Prislista tjänster -
Löpanalys 3D

Vi kan nu erbjuda löpanalyser med systemet MotionMetrix 3D Running Gait.

Vi har 2 alternativ när det kommer till att göra en löpanalys.

1. HITTA RÄTT SKO
Du kommer in i butiken när som helst under våra öppettider och vill ha hjälp att hitta rätt sko för dig. Detta är något som ingår i våran vanliga process när vi ska sälja skor. Du springer i ca 20 sekunder och får en enklare genomgång angående vilket typ av steg du har. Efter detta plockar personalen ut några olika modeller som passar just dig. Du kan nu springa igen och kolla vilka skor som både känns bäst men även vilka som ger bäst resultat för just dig.

2. TA DIN LÖPNING TILL NÄSTA NIVÅ (MotionMetrix 3D Running Gait)
Du ringer eller kommer in till butiken och bokar en tid för en väldigt ingående löpanalys. Denna analysen går ut på att du springer i ca 1 minut sen har vi en gemensam genomgång av all data i ca 30-40 minuter om hur just du kan ta din löpning till nästa nivå eller vad du ska göra för att undvika skador i framtiden, oavsett om du bara vill hålla igång eller klara en drömtid på maran.

Tidsbokning sker genom att ringa oss eller komma in och boka i butiken.

  • Löpanalys  MotionMetrix 3D Running Gait, 30 min - 800 kr
  • Löpanalys MotionMetrix 3D Running Gait, 2 x 30 min - 1400 kr

    För föreningar och företag som har tillgång till eget löpband kan vi ta med systemet och göra analysen på plats. För mer information och prisuppgift kontakta oss.